Ending in
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Wow! Promosi Gedung Online
Get Now

"Semenjak PKP. Saya hilang punca pendapatan. Kini dengan adanya Gedung Online saya tidak risau lagi!" Mudahnya dengan GO! SAYA SUKA GEDUNG ONLINE DAFTAR PENIAGA LIHAT PRODUK
Fast Delivery To You!

Latest Awesome

MDA / Ketum Ayam

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

MDA / Ketum Ayam

RM25.00
Add to cart

Set Bakhoor Oudh Majlees 50g

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Set Bakhoor Oudh Majlees 50g
1 kotak bakhoor Oudh Majlees 50g
1 bungkus arang
1 biji lighter
1 mabkhara

RM189.00
Add to cart

Kain Ridak Kain Syal Selendang Bahu Kain Rida Selendang Rida Kashmir Yaman Hijau Sunnah Men Shawl Selendang Habib Serban

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Ridak pakaian sunnah

Ciri2 ridak kami :
Panjang 80 inci
Lebar 33 inci
Material tebal dan selesa

RM79.00
Add to cart

Kopiah Al-Aydrus

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Kopiah AlAydrus

VIRAL KOPIAH AL-AYDRUS

KEISTIMEWAAN DAN MANFAAT KOPIAH

✅Kopiah ni kopiah kait
✅100% kait tangan
✅gunakan benang cotton
✅”Kaitan”nya kemas
✅berongga /ade aliran udara
✅In syaa ALLAH pemakai tidak panas dan tidak rimas
✅bonus tambahan untuk yang memakai serba,mudahkan lilitan serban
✅ciri yang flexi/strechable mudahkan pemilihan saiz dan sesuai utk semua saiz kepala (normal)
✅mudah dilipat dan dibawa

RM29.00
Add to cart

Minyak Arnab Herba Cap Atak

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Minyak Arnab Herba Cap Atak

Minyak Arnab Herba Cap ATAK adalah gabungan rahsia pati
minyak arnab bersama minyak zaintun dan campuran herba warisan
semulajadi telah menghasilkan formula pati minyak arnab yang membantu
merawat pelbagai masalah saraf dan pengaliran darah.

RM39.90 RM35.90 10% Off
Add to cart

Arnab Perap (500g)

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Arnab Perap (500g)

Perapan istimewa arnab “ready to cook”. Boleh terus masuk dalam oven.

RM35.00
Add to cart

Paty Burger Arnab (60g)

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Paty Burger Arnab (60g)

Paty burger yang berkhasiat , lebih protein dan Kurang kolestoral.

RM18.00
Add to cart

Paty Burger Arnab (70g)

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Paty Burger Arnab (70g)

Paty burger yang berkhasiat , lebih protein dan Kurang kolestoral.

RM21.00
Add to cart

Paty Burger Arnab (50g)

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Paty Burger Arnab (50g)

Paty burger yang berkhasiat , lebih protein dan Kurang kolestoral.

RM16.00
Add to cart

Minyak Panas Pati Arnab

Sold By : Ladang Atak
Highlights:

Minyak Arnab / Minyak Panas Pati Arnab adalah gabungan rahsia pati minyak arnab bersama minyak zaintun dan campuran herba warisan semulajadi telah menghasilkan formula pati minyak arnab yang membantu merawat pelbagai masalah saraf dan pengaliran darah.

RM29.90 RM25.90 13% Off
Add to cart

LASER UNTUK RAWAT SAKIT LUTUT , SAKIT KAKI

Sold By : NISA KAMAL STORE
Highlights:

‘ Sebelum operation haritu… #lutut ni bengkak teruk… nak jalan kena pakai tongkat ”

.

” Sakit dia tu sampaikan, bila saya pijak lantai sekalipon… Lutut tu #berpusing. Memang dugaan ”

.

” Lepas dah buat rawatan K-Laser… saya rasa perubahan yg amat ketara ”

.

” Bengkak operation dah makin surut… pergerakan pon alhamdulillah… sekarang ni dah boleh bengkok lutut & jalan tanpa tongkat, syukur🤲. ” – patient Nisa Mohd Shafiq, 33 tahun

=======================================

Jom dapatkan PROMOSI RAWATAN #LASER di KLINIK AL-FATIH WANGSA MELAWATI, KL bersama Nisa Kamal !📡

HARGA : RM80 jer ! / sesi (harga asal RM200) terhad pada 30 orang terawal , nyatakan anda dari gedungonline Cik NISA  KAMAL semasa booking appoiment fisio .


Anda akan diberi Rawatan K-Laser + Physiotheraphy mengikut condition !😍

whatsapp Nisa sekarang : 017-6549640

RM12.00
Add to cart

swab test

Sold By : NISA KAMAL STORE
Highlights:

untuk penduduk sekitar gombak , kl , wangsa maju , wangsa melawati boleh membuat swab test di klinik Nisa (KLINIK AL-FATIH WANGSA MELAWATI) untuk yang ingin menempah appoiment swab boleh ws 017-6549640 . untuk booking rm5 ya . 

Nisa juga menyediakan fast test , sebarang pertanyaan sila hubungi whatsapp no tertera . 

RM5.00
Add to cart

LATIHAN KEMBALI KE KEHIDUPAN NORMAL SELEPAS QUARANTINE COVID-19

Sold By : NISA KAMAL STORE
Highlights:

POST-COVID REHABLITATION 

untuk yang baru habis quarantine covid-19 .

lama2 rasa sesak nafas , susah nafas , nafas pendek , lesu dan cepat letih masih menganggu hidup, boleh terus ws nisa di 017-6549640, konsultasi hanya rm12 dan Nisa akan sarankan cara pemulihan yang sebetulnya . 

boleh hadir di klinik nisa untuk rawatan fisioterapi  bagi masalah sendi dan post-covid dengan laser dan latihan rehab di klinik al-fatijh wangsa melawati .

RM12.00
Add to cart

NECK PAIN MANAGEMENT

Sold By : NISA KAMAL STORE
Highlights:

MASALAH SAKIT TENGKUK 

-untuk konsultasi masalah anda bersama fisioterapi terlatih boleh whatsapp : 

017-6549640

RM12.00
Add to cart

SCOLIOSIS MANAGEMENT

Sold By : NISA KAMAL STORE
Highlights:

SCOLIOSIS ATAU TULANG BENGKOK

untuk konsultasi boleh whatsapp : 017-6549640


RM12.00
Add to cart

SLIP DISC MANAGEMENT

Sold By : NISA KAMAL STORE
Highlights:

SLIP DISC ATAU SAKIT PINGGANG/ SAKIT TENGKUK 

konsultasi bersama fisioterapi terlatih Nisa RM12

Whatsapp:017-6549640

MASALAH :

-rasa sakit pinggang/tengkuk

-rasa tak selesa/mencucuk dibahagian pinggang atau tengkuk

-pedih mencucuk di tulang belakang

-lenguh

-kebas ke kaki  atau tangan

RAWATAN :

-fisioterapi

-regangan 

-laser

RM12.00
Add to cart

Premium e-Shop Outlet

Community
Community

Foods, Products And Services

Contactless
Contactless

Protect, Secure And Safe

Cleanliness
Cleanliness

Healthy & Peace Of Mind

Compassion
Compassion

The Way Of Living

Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Tracking
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping